Huisregels

 

Huisregels en algemene voorwaarden

 

Algemeen

Wij hebben deze huisregels opgesteld om uw verblijf en dat van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. In noodgevallen zijn wij altijd telefonisch te bereiken op +31 612 480 116.

De zondagsrust vinden wij belangrijk. Daarom is de zondag als aankomst dag uitgesloten tenzij dat er sprake is van bijzondere omstandigheden. Vertrekken op zondag is evenwel geen enkel probleem.

 

Reserveren en betalen

U reserveert uw kamer middels de reserveringsmodule. Wij verwachten dat u uw reissom binnen 7 dagen na reservering overmaakt op bankrekeningnummer NL 75 KNAB 0258927542.

Mocht u niet binnen deze termijn hebben betaald dan vervalt de boeking. Uw reservering is pas definitief als u een betalingsbevestiging van ons heeft ontvangen. Deze ontvangt u zodra het geld is ontvangen op bovenstaande rekeningnummer.

Reserveringen die een week voor de aankomstdatum geboekt worden, kunnen ook bij aankomst contant betaald worden.

 

Annuleren

Het kan voorkomen dat een geplande reis door omstandigheden toch niet kan plaatsvinden. Mocht u uw boeking minimaal 2 maanden van te voren annuleren, dan krijgt u de volledige reissom terug. Bij een annulering tot 1 maand voor de incheckdatum ontvangt u 50% van de reissom terug. Bij een annulering tot 2 weken voor de incheckdatum ontvangt u 25% van de reissom terug. Bij annuleringen die binnen 2 weken voor de incheckdatum gedaan worden, blijft u de volledige reissom betalen.

 

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting zit inbegrepen bij de kamerprijs.

 

Privacy

Wij verzoeken u de privacy van uw medegasten te respecteren. Verder vragen wij u tussen 23.00 en 7.00 uur niet teveel lawaai te maken in verband met andere gasten en bewoners in de buurt. Wij hanteren hierbij een zero tolerance beleid.

Gedurende alle omstandigheden respecteren wij uw privacy. Wij zijn echter wel bevoegd uw kamer te betreden bij calamiteiten en wanneer u onze huisregels niet naleeft. In het uiterste geval mogen wij uw kamer ontruimen en u uit uw kamer verwijderen.

 

Vernielingen

Wij verzoeken u de inrichting van de kamers te respecteren. Wij verwachten ook dat onze gasten voorzichtig met de inventaris omgaan. Het toebrengen van schade aan en het ontvreemden van kamerinventaris wordt in rekening gebracht bij de veroorzaker en hoofdelijk aansprakelijke persoon.

 

Alcohol en (soft)drugs

Alcoholmisbruik, en handel in en gebruik van (soft)drugs zijn verboden. Wij hanteren hierbij een zero tolerance beleid.

 

Brandalarm

Als u het brandalarm hoort, verlaat u uw appartement onmiddellijk. In geval van een vals noodalarm, opzettelijk veroorzaakt door een gast, zal de eventuele vervolgschade verhaald worden op de desbetreffende persoon.

 

Bij oneigenlijk gebruik van blusmiddelen wordt een bedrag van minimaal € 275,- in rekening gebracht.

 

Roken

Alle kamers en openbare ruimtes in bed & breakfast “de Klomp” zijn rookvrij.

 

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten.

 

Babybed

Op verzoek kunt u gebruik maken van een babybed met bijbehorend beddengoed.

 

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk 11.00 uit te checken. Bagage mag in overleg bij ons blijven staan als u pas later op de dag wilt vetrekken.

 

Ontbijtruimte

Bij uw verblijf is het ontbijt inbegrepen. U kunt ontbijten tussen  08.00 uur en 10.00 uur. In overleg zijn andere tijden mogelijk.

 

Schoonmaak

Bij meerdaags verblijf worden de kamers na 10.00 uur schoongemaakt.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, ongeluk, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen, veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

 

Diefstal

Bij diefstal en/of opzettelijke vernieling doen wij altijd aangifte bij de politie.

 

Download

Deze huisregels zijn ook te downloaden